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June 20, 2014

Re: MSDS Request, Carpet Tape IDH#442062

Dear Valued Customer,
Thank you for your request for a Material Safety Data Sheet (MSDS).

As you may or may not know, articles are not subject to the MSDS requirement under the provisions of the OSHA Hazard
Communication Standard.

Articles are defined as any manufactured item other than a fluid particle which:
1. Isformed to a specific shape or design during manufacture;
2. Has end use function(s) dependent in whole or in part on its shape or design during end use; and
3. Does not release more than very small quantities of a hazardous chemical and does not pose a physical hazard
or health risk to employees under normal conditions of use.{29 CFR 1910.1200(c))

The product for which you have requested and MSDS is an article. As such, an MSDS is not available at this time.

If you have any questions or believe that you have received this letter in error, please do not hesitate to contact me at (440)
937-7000 or via email at dredfern@shurtech.com.

Best Regards,

['_/

Duane Redfern, Ph.D.
Product Development Engineer Manager
ShurTech Brands, LLC

32150 Just Imagine Dr. ’F‘ROG'FAP“E Shurtape Toll Free (800) 321-1733
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